Reteta zilei: Salata de spanac cu portocale si branza feta

Printeaza

Salata de spanac cu portocale si branza feta din: spanac baby, portocale, ceapa rosie, branza feta, ulei de masline, sare de mare, otet.

Poate te intereseaza si:

 

Salata_de_spanac_cu_portocale_si_branza_feta_06

Ingrediente:

  • 12 cani spanac baby
  • 2 portocale
  • 4 portocale rosii
  • 1 ceapa rosie
  • ½ ceasca branza feta maruntita

Ingrediente dressing:

  • sucul de la 1 portocala rosie
  • ¼ cană ulei de măsline
  • ½ lingurita sare de mare
  • 1 lingura otet de vin alb

 

Mod de preparare:

Se spala spanacul si se pune intr-un castron mare.

Curatati portocalele, feliati si taiati bucati mici.

Salata_de_spanac_cu_portocale_si_branza_feta_02

Curatati si feliati ceapa.

Adaugati citricele și ceapa roșie peste spanac si se presara branza feta.

Salata_de_spanac_cu_portocale_si_branza_feta_04

Se prepară sosul prin amestecarea tuturor ingredientelor la blender pana la omogenizare.

Salata_de_spanac_cu_portocale_si_branza_feta_03

Dati la frigider cateva ore inainte de servire.

Salata_de_spanac_cu_portocale_si_branza_feta_05

Cand doriti sa serviti, se toarna dressing-ul peste salata, amestecati pentru a se combina si serviti.

Salata_de_spanac_cu_portocale_si_branza_feta_07

Salata de spanac cu portocale si branza feta

Salata_de_spanac_cu_portocale_si_branza_feta_08

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Salata de dovleac cu fenicul si spanac

Salata de dovleac cu fenicul si spanac din: dovleac, telina, fenicul, spanac baby, rodie, ulei de masline. Ingrediente:  300g de dovleac, tăiat cuburi 4 tulpini de ţelină apio, feliata 1/2 bulb de fenicul, tăiat bastonaşe subţiri 1 mână de spanac baby seminţele de la o rodie, plus extra pentru servit ulei de măsline, pentru servit, […]

 

Salata de conopida cu migdale si spanac

Salata de conopida cu migdale si spanac din: conopidă, migdale, spanac, lămâi, ulei, sare. Ingrediente:  o conopidă mică  2 linguri migdale feliate  500 g spanac mic  sucul unei lămâi  2 linguri ulei  ulei pentru prăjit sare Mod de preparare: Conopida se desface buchetele, se taie cotoarele si se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă 15 minute şi apoi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Nina Apostoleanu

    Imi place salata asta, mi se pare cam ciudata combinatia de portocale cu branza feta, dar am zis ca trebuie incercata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.