Reteta zilei: Rulouri cu spanac si cascaval

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri cu spanac si cascaval din: carne de porc, spanac, cascaval, morcovi, ardei, pastarnac, praz, marar, patrunjel, sare si piper.

Rulouri cu spanac si cascaval

Ingrediente:

  • 7-8 bucati de carne porc
  • 2 legaturi spanac
  • cascaval ras
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 1 pastarnac
  • 1 fir praz
  • marar si patrunjel pentru ornat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Firul de praz, ardeii, pastarnacul si un morcov se toaca in diferite forme, dupa care se pun intr-o tava stropita cu ulei. Spanacul se spala foarte si bine si impreuna cu un morcov se pun la fiert pana se inmoaie.

Rulouri_cu_spanac_si_cascaval_09

Carnea de porc se bate ca pentru snitele.Pe fiecare bucata se carne se pune spanacul pasat  cu furculita, cascavalul ras si 2-3 feliute de morcov fiert taiat pe lung.Se ruleaza cu atentie,iar la capete se impunge cu o scobitoare sau se leaga cu ata.

Rulouri_cu_spanac_si_cascaval_10

Rulourile astfel obtinute se pun in tava pe patul de legume se stropesc cu putin vin alb, se adauga o cana de apa si se introduc la cuptor pana se rumenesc si se inmoaie legumele.

Rulouri_cu_spanac_si_cascaval_11

Rulouri cu spanac si cascaval

Rulouri cu spanac si cascaval

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Rulourile cu spanac si cascaval arata foarte, foarte bine

  2. Arata bine rulourile, sa le icnerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.