Reteta zilei: Rulouri cu marmelada de portocale

Printeaza

Rulouri cu marmelada de portocale din: aluat de patiserie, marmelada de portocale, zahar brun, suc de portocale.

Rulouri_cu_marmelada_de_portocale_05

Rulouri cu marmelada de portocale

Ingrediente: 

  • 300gr aluat de patiserie
  • ¼ cana marmeladă de portocale
  • 3 linguri de zahăr brun
  • 3 linguri de suc de portocale

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 160C.

Intindeti aluatul într-un dreptunghi mare.
Se întinde marmelada uniform peste aluat.

Rulouri_cu_marmelada_de_portocale

Rulati apoi aluatul.

Rulouri_cu_marmelada_de_portocale_02
Ungeti o tava de briose. In fiecare forma adaugati cate 1 linguriță suc de portocal și zahăr brun în partea de jos.

Rulouri_cu_marmelada_de_portocale_03
Se taie aluatul. Asezati in tava fiecare bucata taiata. Stropiti cu suc de portocale și presarati cu zahăr brun.

Rulouri_cu_marmelada_de_portocale_04
Se dă la cuptor timp de 15-17 minute.
Scoateti din taca si serviti rulourile calde.

Rulouri_cu_marmelada_de_portocale_05

Rulouri cu marmelada de portocale

Rulouri_cu_marmelada_de_portocale_05

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.