Reteta zilei: Rosii umplute cu ciuperci, maioneza, usturoi si verdeata
PrinteazaO reteta extrem de simpla de rosii umplute cu o pasta formata din ciuperci, maioneza, usturoi, verdeata, sare si piper, decorata cu masline negre si verdeata.
Ingrediente:
- ciuperci (proaspete sau din cutie)
- maioneza
- 5-6 catei de usturoi
- verdeata
- sare si piper
Mod de preparare:
Ciupercile se spala si se curata, apoi se fierb 5 minute in apa cu sare daca sunt proaspete. Daca sunt ciuperci de la cutie, se spala doar in jet de apa.
Se toaca marunt, apoi se amesteca cu mujdeiul de usturoi, maioneza si verdeata tocata marunt.
Pentru mese aniversare, ciupercile, maioneza, usturoiul, verdeata si condimentele se trec prin blender, apoi se pot umple rosii sau oua cu pasta obtinuta.
Se decoreaza cu masline negre si verdeata.
Rosii umplute cu ciuperci, maioneza, usturoi si verdeata
Poftă bună!
Foarte bune!
O sa fac si eu, sa vedem daca-mi ies