Reteta zilei: Rosii umplute cu ciuperci, maioneza, usturoi si verdeata

Printeaza

O reteta extrem de simpla de rosii umplute cu o pasta formata din ciuperci, maioneza, usturoi, verdeata, sare si piper, decorata cu masline negre si verdeata.

Rosii umplute cu ciuperci, maioneza, usturoi si verdeata

Ingrediente:

  • ciuperci (proaspete sau din cutie)
  • maioneza
  • 5-6 catei de usturoi
  • verdeata
  • sare si piper

 

 

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spala si se curata, apoi se fierb 5 minute in apa cu sare daca sunt proaspete. Daca sunt ciuperci de la cutie, se spala doar in jet de apa.

Rosii_umplute_cu_ciuperci_maioneza_usturoi_si_verdeata_03

Se toaca marunt, apoi se amesteca cu mujdeiul de usturoi, maioneza si verdeata tocata marunt.

Rosii_umplute_cu_ciuperci_maioneza_usturoi_si_verdeata_14

Pentru mese aniversare, ciupercile, maioneza, usturoiul, verdeata si condimentele se trec prin blender, apoi se pot umple rosii sau oua cu pasta obtinuta.

Rosii_umplute_cu_ciuperci_maioneza_usturoi_si_verdeata_19

Se decoreaza cu masline negre si verdeata.

Rosii_umplute_cu_ciuperci_maioneza_usturoi_si_verdeata_27

Rosii umplute cu ciuperci, maioneza, usturoi si verdeata

Rosii_umplute_cu_ciuperci_maioneza_usturoi_si_verdeata_25

Poftă bună!

2 comentarii

  1. O sa fac si eu, sa vedem daca-mi ies

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.