Reteta zilei: Ridichii murate

Printeaza

Ridichii murate din: ridichii, apa, otet de mere, miere, sare, usturoi, piper.

Ridichii_murate_04

Ridichii murate

Ingrediente: 

  • 2 legaturi ridichii
  • 1/2 cana (125 ml) de apă
  • 1/2 cana (125 ml) otet de mere
  • 1 lingura de miere
  • 1 lingura de sare
  • 1-2 catei de usturoi, tăiat în felii subțiri
  • 1 lingură de piper

Mod de preparare:

Curatati ridichiile si feliati subtire.

Ridichii_murate

Puneti intr-un borcan si adaugati usturoi și piper.

Ridichii_murate_02

Într-o cratiță, combinati apă, oțet, sare și miere. Fierbeti amestecul, amestecand, astfel incat mierea sa fie dizolvata.

Se toarnă amestecul peste ridichi și se pune capcul. Lasati sa se raceasca la temperatura camerei.

Ridichii_murate_03
Pastrati intr-un loc racoros, puteti servi dupa cateva zile.

Ridichii_murate_04

Ridichii murate

Ridichii_murate_04

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ai iesit bune?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.