Reteta zilei: Ridichii murate
PrinteazaRidichii murate din: ridichii, apa, otet de mere, miere, sare, usturoi, piper.
Ingrediente:
- 2 legaturi ridichii
- 1/2 cana (125 ml) de apă
- 1/2 cana (125 ml) otet de mere
- 1 lingura de miere
- 1 lingura de sare
- 1-2 catei de usturoi, tăiat în felii subțiri
- 1 lingură de piper
Mod de preparare:
Curatati ridichiile si feliati subtire.
Puneti intr-un borcan si adaugati usturoi și piper.
Într-o cratiță, combinati apă, oțet, sare și miere. Fierbeti amestecul, amestecand, astfel incat mierea sa fie dizolvata.
Se toarnă amestecul peste ridichi și se pune capcul. Lasati sa se raceasca la temperatura camerei.
Pastrati intr-un loc racoros, puteti servi dupa cateva zile.
Ridichii murate
Pofta buna!
Ai iesit bune?