Reteta zilei: Rasol de porc aromat la capac

Printeaza

O reteta de Rasol de porc aromat la capac din: rasol de porc, zahar brun, boia de ardei, piper, chilli, ceapa, usturoi, sare si piper cayenne.

Rasol de porc aromat la capac

Rasol de porc aromat la capac

 

Ingrediente:

  • 1 rasol de porc
  • ½ ceasca de zahar brun
  • 3 linguri de boia de ardei afumat
  • 1 lingura piper negru
  • 1 lingura praf de chili
  • 1 lingura praf de usturoi
  • 1 lingura praf de ceapa
  • 2 lingurita de sare
  • 1 ½ lingurita piper cayenne

 

Mod de preparare:

Adauga toate ingredientele, cu exceptia cărnii de porc într-un castron si amestecă bine. Pune carnea de porc în oală si se adaugă condimente grele.

Rasol de porc aromat la capac

Frecati carnea de porc cu amestecul de condimente. Se acoperă cu apă. Se fierbe timp de 10 minute descoperit. Se acoperă apoi cu un capac si se reduce focul la mic.

Rasol de porc aromat la capac

Gatiti pentru 2-3 ore acoperit. Rupeti apoi carnea de porc în oala. Se poate servi cu chifle si salata de varza.

Rasol de porc aromat la capac

Rasol de porc aromat la capac

Rasol de porc aromat la capac

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • reteta rasol porc
  • https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-rasol-de-porc-aromat-capac html

4 comentarii

  1. Ce bine arata rasolul de porc

  2. Ce bine e rasolul asta de porc

  3. Vreau si eu din rasoulul de porc

  4. Gabriela Martin

    Parca nu as pune rasolul asta intre 2 chifle

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.