Reteta zilei: Pulpe superioare de pui la cuptor cu frunze de salvie

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de pulpe superioare de pui la cuptor cu frunze de salvie  din: pulpe superiaore de pui, cartofi, ulei de masline, frunze de salvie, sare si piper.

Pulpe superioare de pui la cuptor cu frunze de salvie

Ingrediente:

  • pulpe superioare de pui- 8 bucati pentru 4 persoane
  • 3-4 cartofi de marime medie
  • ulei de masline
  • frunze de salvie
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se spala si se taie in cuburi mari. Se aseaza in tava, iar peste ei se pun pulpele superioare (sau inferioare) de pui presarate cu salvie, sare si piper.

Pulpe_superioare_de_pui_la_cuptor_cu_frunze_de_salvie_03

Se pun cateva picaturi de ulei de masline pe fiecare pulpa de pui, apoi se adauga doua cani de apa in tava si se introduce la cuptor pentru urmatoarele 45 minute.

Pulpe_superioare_de_pui_la_cuptor_cu_frunze_de_salvie_04

Se servesc atunci cand pulpele au capatat culoare aurie.

Pulpe_superioare_de_pui_la_cuptor_cu_frunze_de_salvie_07

Pentru un gust mai bun, in tava se pot pune cativa catei de usturoi taiati in doua sau o jumatate de ceapa taiata solzisori.

Pulpe_superioare_de_pui_la_cuptor_cu_frunze_de_salvie_09

Pulpe la cuptor

Pulpe_superioare_de_pui_la_cuptor_cu_frunze_de_salvie_11

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.