Reteta zilei: Pulpe de pui pe pat de sare

Printeaza

Pulpe de pui pe pat de sare din: pulpe de pui, sare grunjoasa.

Pulpe de pui pe pat de sare

Pulpe de pui pe pat de sare

 

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • 500gr sare gronjoasa
  • salata, dupa preferinta, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Intr-o tava potrivita se pune sarea, se spala si se curata de grasime pulpele de pui.

Pulpe de pui pe pat de sare

Se aseaza in tava si se dau la cuptor. incins in prealabil, la 150-160C. Se tin la cuptor aproximativ 1 ora.

Pulpe de pui pe pat de sare

Pulpele isi vor lua sare doar cat este nevoie, iar grasimea va fi absorbita de catre sare.

Pulpe de pui pe pat de sare

Serviti pulpele calde cu salata dupa preferinta.

Pulpe de pui pe pat de sare

Pulpe de pui pe pat de sare

Pulpe de pui pe pat de sare

Pofta buna!

 

 

Sumar
recipe image
Nume reteta
Pulpe de pui pe pat de sare
Autor
Publicat pe

6 comentarii

  1. Nu arata demential, dar sunt bune rau

  2. Sunt delicioasa, pur si simplu delicioase, si nu ies sarate deloc

  3. Buna rau pulpele astea

  4. Da, arata cat de cat pulpele astea, dar nu ies prea sarate?

  5. Sorina Apetroiei

    Interesante pulpele astea, nu arata grozav, dar interesante

  6. Au iesit bune pulpele de pui?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.