Reteta zilei: Pulpe de pui la cuptor cu sparanghel

Printeaza

Pulpe de pui la cuptor cu sparanghel din: otet balsamic, sos de soia, usturoi, patrunjel, piper, unt, ulei de masline, pulpe de pui, sparanghel.

Pulpe_de_pui_la_cuptor_cu_sparanghel_10

Pulpe de pui la cuptor cu sparanghel

Ingrediente:

  • 3 linguri otet balsamic
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 linguri usturoi, tocat
  • 3 linguri patrunjel proaspat tocat
  • piper negru
  • ¼ cana de unt topit sau ulei de măsline
  • 6 pulpe de pui
  • 1 buchet sparanghel

 

Mod de preparare:

Într-o punga combinati oțet, sos de soia, usturoi, patrunjel, piper. Se amestecă bine. Adăugați untul topit sau ulei de măsline si se amesteca bine. Adăugați pulpele de pui si se tapeteaza cu sos. Dati la frigider timp de cel puțin 4 ore.

Pulpe_de_pui_la_cuptor_cu_sparanghel

Incalziti cuptorul la 200C. Puneți pulpele de pui și sosul intr-o tava de copt. Dati la cuptor timp de 30 de minute. Întoarceți carnea de pui și împrăștiati sparanghel. Așezați tava pe raftul de sus în cuptor, circa 4-5 minute.

Pulpe_de_pui_la_cuptor_cu_sparanghel_02

Scoateți tava și lasati sa se odihneasca, apoi serviti.

Pulpe_de_pui_la_cuptor_cu_sparanghel_08

Pulpe de pui la cuptor cu sparanghel

Pulpe_de_pui_la_cuptor_cu_sparanghel_11

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.