Reteta zilei: Pulpe de pui aromate la cuptor

Printeaza

Pulpe de pui aromate la cuptor din: usturoi, ghimbir, ulei, ulei de susan, sos de soia, zahar brun, condimente, pulpe de pui, ceapa, vin de orez.

Pulpe_de_pui_aromate_la_cuptor_09

Pulpe de pui aromate la cuptor

Ingrediente:

  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 bucatita ghimbir proaspat, ras
  • 2 linguri de ulei
  • ½ lingurita ulei de susan
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri de zahăr brun
  • 2 linguri de condimente, dupa gust
  • 5 pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 2 linguri vin de orez

Mod de preparare:

Combinati usturoi, ghimbir, ulei, ulei de susan, sos de soia, zahar brun condimentele într-un castron mic. Se amestecă până se combina. Frecati pulpele de pui.

Pulpe_de_pui_aromate_la_cuptor_02

Tocati ceapa si asezati in cratita, se toarnă vinul de orez, apoi adaugati bucățile de pui. Se acoperă si gatiti 2 ore.

Pulpe_de_pui_aromate_la_cuptor_05

Scoateti din cratita si asezati intr-o tava, gatiti 5 min la foc potrivit. Serviti cu orez.

Pulpe_de_pui_aromate_la_cuptor_08

Pulpe de pui aromate la cuptor

Pulpe_de_pui_aromate_la_cuptor_10

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Hmmmm, imi ploua in gura 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.