Pulpe de pui la tigaie cu cuscus din: ulei de masline, pulpe de pui, sare, piper, conopida, ceapa, usturoi, otet de vin alb, rosii cherry, masline, capere, patrunjel, cuscus. Ingrediente: 1/4 ceasca ulei de măsline 5-6 pulpe de pui Sare și piper 1/2 conopidă, tăiată în buchețele 1 ceapă, feliata 4 catei de usturoi, felii […]
Reteta zilei: Pulpe de pui aromate la cuptor
PrinteazaPulpe de pui aromate la cuptor din: usturoi, ghimbir, ulei, ulei de susan, sos de soia, zahar brun, condimente, pulpe de pui, ceapa, vin de orez.
Ingrediente:
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1 bucatita ghimbir proaspat, ras
- 2 linguri de ulei
- ½ lingurita ulei de susan
- 2 linguri sos de soia
- 2 linguri de zahăr brun
- 2 linguri de condimente, dupa gust
- 5 pulpe de pui
- 1 ceapa
- 2 linguri vin de orez
Mod de preparare:
Combinati usturoi, ghimbir, ulei, ulei de susan, sos de soia, zahar brun condimentele într-un castron mic.
Se amestecă până se combina. Frecati pulpele de pui.
Tocati ceapa si asezati in cratita, se toarnă vinul de orez, apoi adaugati bucățile de pui.
Se acoperă si gatiti 2 ore.
Scoateti din cratita si asezati intr-o tava, gatiti 5 min la foc potrivit. Serviti cu orez.
Pulpe de pui aromate la cuptor
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpe de pui cu prune uscate
Pulpe de pui cu prune uscate din: pulpe de pui, unt, ulei de masline, ceapa, prune uscate, coniac, cimbru, frunze de dafin, supa de pui, ficat de pui, mustar. Ingrediente: 4 pulpe de pui ½ lingura unt ½ lingura ulei de masline 1 ceapa, felii subtiri ½ cana prune uscate ¼ cana coniac cateva crengute de […]
Pofta buna!
Hmmmm, imi ploua in gura 🙂