Reteta zilei: Pulpa de miel la gratar cu aroma de rozmarin

Printeaza

Pulpa de miel la gratar cu aroma de rozmarin din: ceapa, usturoi, rozmarin, coaja de lamaie, otet de mere, ulei de masline, sare, piper, pulpa de miel.

Pulpa de miel la gratar cu aroma de rozmarin

 

Ingrediente:

  • 1/2 ceapa
  • 4 catei de usturoi, curatat
  • 2 linguri de frunze de rozmarin
  • Coaja de la 1 lamaie
  • 1 lingura otet de mere
  • 2 linguri ulei de masline
  • Sare si piper negru proaspat macinat
  • 1 buc pulpa de miel, dezosata

Mod de preparare:

Puneti ceapa, usturoi, rozmarin, coaja de lamaie, otet de mere si ulei de masline intr-un blender si procesati pana la omogenizare.

Se presara carnea de miel cu sare si piper. Puneti amestecul de ceapa si dati la rece 1-2 ore.

Pulpa de miel la gratar cu aroma de rozmarin

Scoateti din frigider si lasati 20 de minute. Incalziti gratarul si infigeti o frigaruie. Puneti mielul pe gratar si gatiti 10-15 minute pe fiecare parte.

Pulpa de miel la gratar cu aroma de rozmarin

Transferati pe o farfurie mare, se acopera cu folie de aluminiu si lasati sa se odihneasca timp de 5-10 minute. Taiati felii si serviti.

Pulpa de miel la gratar cu aroma de rozmarin

Pulpa  de miel la gratar cu aroma de rozmarin

Pulpa de miel la gratar cu aroma de rozmarin

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pulpa de miel la gratar cu rozmarin

Pulpa de miel la gratar cu rozmarin

Pulpa de miel la gratar cu rozmarin din: ceapa, usturoi, rozmarin, coaja de lamaie, otet de mere, ulei de masline, sare, piper, pulpa de miel. Ingrediente: 1/2 ceapa 4 catei de usturoi, curatat 2 linguri de frunze de rozmarin coaja de la 1 lamaie 1 lingura otet de mere 2 linguri ulei de masline sare […]

 

Cotlete de miel in crusta picanta

Cotlete de miel cu rozmarin la gratar

Cotlete de miel cu rozmarin la gratar din: cotlete de miel cu os, lamaie, ulei de masline, rozmarin, usturoi, portocale, sparanghel. Ingrediente: 6 cotlete de miel cu os 1lămâie 4 linguri ulei de măsline 3 fire rozmarin 3 căței de usturoi 2 portocale 1 kg sparanghel verde sos remoulade   Mod de preparare: Se prepară […]

 

Cotlete de ied pane cu linte

Cotlete de miel la gratar cu rozmarin

Cotlete de miel la gratar cu rozmarin din: cotlete de miel, usturoi, ulei, lamaie, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 8 cotlete de miel 8 căţei de usturoi, pisaţi 100 ml suc de lămâie 25 ml ulei de măsline 1 linguriţă cu rozmarin proaspăt, tăiat mărunt 1 linguriţă cu piper negru măcinat sare, după gust   Mod […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.