Reteta zilei: Pulpa de miel in crusta de ierburi aromatice

Printeaza

Pulpa de miel in crusta de ierburi aromatice din: pulpa de miel, sare, piper, cimbru, frunze de salvie, frunze de menta, unt, patrunjel, rozmarin, cimbru usturoi, unt, sare si piper.

Pulpa de miel in crusta de ierburi aromatice

Pulpa de miel in crusta de ierburi aromatice

 

Ingrediente:

  • 1 pulpa de miel
  • sare si piper
  • cimbru, frunze de salvie, frunze de menta
  • 1 bucata de unt

Ingrediente pentru crusta:

  • 150g ierburi tocate (patrunjel, rozmarin, cimbru si menta)
  • 150g pesmet
  • 4 catei de usturoi, tocat
  • 100 g unt, topit
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 120C. Asezonati carnea cu sare si piper dupa gust. puneti cimbrul, frunzele de salvie si frunzele de menta in interiorul pulpei de miel,

Legati cu sfoara de jur imprejur. Incalziți bucata de unt intr-o oala mare si gatiti cateva minute pe fiecare parte. Puneti apoi carnea in tava de cuptor, si dati la cuptor pentru aproximativ 1 ora.

Pulpa de miel in crusta de ierburi aromatice

Scoateti carnea din cuptor si mariti la temperatura de 240C. Intr-un bol amestecati ingredientele pentru crusta.

Raspanditi pe partea de sus a pulpei de miel si dati inapoi la cuptor pentru 5-10 minute. Scoateți carnea de miel la cuptor si lasati sa se odihneasca timp de 10-20 minute inainte de servi.

Pulpa de miel in crusta de ierburi aromatice

Pulpa de miel in crusta de ierburi aromatice

Pulpa de miel in crusta de ierburi aromatice

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.