Reteta zilei: Pui tandoori

Printeaza

Pui tandoori din: ulei de masline, ceapa, piept de pui, usturoi, apa, sos tandoori masala, turmeric, orez basmati.

pui_tandoori_04

Ingrediente: 

  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cepe, taiate felii groase
  • 4 piepti de pui, taiati cuburi
  • 2 catei de usturoi
  • 100ml apa
  • 300gr tandoori masala sos

Ingrediente pentru servire:

  • 1 lingurita turmeric
  • 350gr orez basmati

 

Mod de preparare:

Se încălzește ulei intr-o cratita.

Adaugati ceapa si usturoiul si gatiti timp de 3 minute, amestecand frecvent.

pui_tandoori
Se adauga carnea de pui si gatiti timp de 6 minute.

Se amestecă apa cu sosul și se toarnă peste pui. Se aduce la fierbere.

Reduceti focul si gatiti timp de 10 minute.

pui_tandoori_02

Între timp, aduceti o cratita cu apa ușor sărată la fierbere, se adaugă turmeric și orez și fierbeti timp de 12 minute, amestecand din cand in cand.

pui_tandoori_03
Se scurge orezul bine si se serveste cu pui, garnisit cu crengute de coriandru proaspat.

pui_tandoori_04

Pui tandoori

pui_tandoori_04

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.