Reteta zilei: Pui Marsala

Printeaza

O reteta absolut delicioasa de Pui Marsala din: piept de pui, ciuperci, vin Marsala, ceapa verde, faina, ulei, sare si piper.

Pui Marsala

Ingrediente:

  • 400 gr piept de pui
  • 300 gr ciuperci
  • 100 ml vin Marsala
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 30 gr faină
  • 30 ml ulei
  • 20 gr sare
  • 5 gr piper

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spa­lă, se curăţă de pieliţe şi se taie în patru bucăţi, una pe porţie, care se bat puţin cu ciocanul de şniţele.

Pui Marsala

Bucăţile de carne se tăvălesc prin faină şi se prăjesc în ulei până se rume­nesc uşor pe ambele părţi, apoi se scot separat.

Pui Marsala

In uleiul rămas, se pun la călit cu puţină apă ceapa verde tăiată mărunt şi ciu­percile tăiate, se condimen­tează totul după gust, apoi se fierb împreună aproxi­mativ 5 minute.

Pui Marsala

Peste legume se toarnă vinul Marsala, se pun bucă­ţile de carne pe deasupra şi se fierbe totul acoperit cir­ca io minute. Pentru un gust mai intens de pui, se poate înlocui sarea cu concentrat de supă de pui.

Pui Marsala

Pui Marsala

Pui Marsala

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • pui marsala
  • reteta pui marsala

2 comentarii

  1. Am ami auzit de reteta asta

  2. Foarte bun si mie-mi place!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.