Reteta zilei: Pui in sos de otet balsamic

Printeaza

Pui in sos de otet balsamic din: ulei de masline, usturoi, otet balsamic, zahar brun, sos de soia, piper, pulpe de pui, patrunjel.

Poate te intereseaza si:

 

Pui in sos de otet balsamic

Pui in sos de otet balsamic

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 catei de usturoi
  • ¼ cană otet balsamic
  • 2 linguri de zahăr brun
  • 1 lingura sos de soia
  • piper negru proaspăt macinat
  • 4 pulpe de pui, dezosate
  • pătrunjel proaspăt pentru garnitura

 

Mod de preparare:

Tocati usturoiul, combinati intr-un castron cu ulei de măsline, oțet balsamic, zahar brun, sos de soia și piper.

Pui in sos de otet balsamic

Puneti pulpele de pui intr-un vas puțin adânc și se toarnă sosul peste partea de sus. Marinati puiul în frigider timp de cel putin 1 ora.

Pui in sos de otet balsamic

Se incalzeste cuptorul la 170C. Se toarnă sosul și carnea de pui într-un vas de copt. Dati la cuptor timp de 45 minute.

Pui in sos de otet balsamic

Din cand in cand stropiti carenea cu sosul din tava.

Pui in sos de otet balsamic

Scoateți carnea de pui din cuptor, se presara pătrunjel si se serveste.

Pui in sos de otet balsamic

Pui in sos de otet balsamic

Pui in sos de otet balsamic

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.