Reteta zilei: Pui in sos de otet balsamic
PrinteazaPui in sos de otet balsamic din: ulei de masline, usturoi, otet balsamic, zahar brun, sos de soia, piper, pulpe de pui, patrunjel.
Poate te intereseaza si:
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 catei de usturoi
- ¼ cană otet balsamic
- 2 linguri de zahăr brun
- 1 lingura sos de soia
- piper negru proaspăt macinat
- 4 pulpe de pui, dezosate
- pătrunjel proaspăt pentru garnitura
Mod de preparare:
Tocati usturoiul, combinati intr-un castron cu ulei de măsline, oțet balsamic, zahar brun, sos de soia și piper.
Puneti pulpele de pui intr-un vas puțin adânc și se toarnă sosul peste partea de sus. Marinati puiul în frigider timp de cel putin 1 ora.
Se incalzeste cuptorul la 170C. Se toarnă sosul și carnea de pui într-un vas de copt. Dati la cuptor timp de 45 minute.
Din cand in cand stropiti carenea cu sosul din tava.
Scoateți carnea de pui din cuptor, se presara pătrunjel si se serveste.
Pui in sos de otet balsamic
Pofta buna!