Reteta zilei: Pui in crusta cu sos de rosii

Printeaza

Pui in crusta de pesmet cu sos de rosii din: sos marinara, faina, sare, piper, pesmet, piept de pui, oua, ulei de masline, mozzarella, parmezan, frunze de busuioc.

Pui in crusta cu sos de rosii

Pui in crusta cu sos de rosii

 

Ingrediente:

  • 3 cesti sos marinara
  • 1/2 cana faina
  • sare si piper negru proaspat macinat
  • 1 cana pesmet
  • 4 bucati piept de pui dezosat, fara piele
  • 2 oua
  • 1 lingură de apa
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 bucata mozzarella rasa
  • parmezan ras
  • 1/4 buchet frunze proaspete de busuioc, rupte

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200C. Se pune faina pe o farfurie si se condimenteaza cu sare si piper, se amestecă pentru a se combina.

Puneti pesmet pe o farfurie si se condimenteaza cu sare si piper, se amesteca pentru a se combina. Intr-o tigaie amestecati impreuna oua si apa.

Pui in crusta cu sos de rosii

Puneti carnea de pui pe o suprafata de lucru, acoperiti cu folie alimentara si bateti bine. Incalziti ulei de masline la foc mediu intr-o tigaie. Treceti carnea prin faian, ou si pesmet si prajiti cate 4 minute pe fiecare parte.

Pui in crusta cu sos de rosii

Turnati sosul de rosii peste pui si presarati mozzarella, parmezan si busuioc. Coaceti timp de 15 minute. Se serveste fierbinte cu spaghete.

Pui in crusta cu sos de rosii

Pui in crusta cu sos de rosii

Pui in crusta cu sos de rosii

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.