Reteta zilei: Prajitura la minut

Printeaza

O reteta de prajitura la minut din: foi de blat de pandispan, foi de napolitana, praf pentru crema de vanilie, praf pentru crema de ciocolata, ciocolata alba, ciocolata bicolora, lapte, zahar si coaja de portocala glasata.

Prajitura la minut

Ingrediente:

  • 2 foi de blat de pandispan
  • 2 foi de napolitana
  • 1 plic cu praf pentru crema de vanilie
  • 1 plic cu praf pentru crema de ciocolata
  • 50 g ciocolata alba
  • 50 g ciocolata bicolora
  • 500 ml lapte
  • 6 linguri cu zahar
  • 1 lingurita cu coaja de portocala glasata

 

Mod de preparare:

Cu ajutorul unei forme sau al unui pahar, taie discuri potrivit de mari din foile de napolitană şi cele de pandişpan.

Prajitura_la_minut

Pun e praful în castroane separate. Adaugă în fiecare castron trei linguri cu zahiăr şi 250 ml de lapte. Mixează până obţii o cremă fină. La final, adaugă portocala.

Prajitura_la_minut_02

Unge primul disc din blat de pandişpan cu puţină cremă de ciocolată, apoi pune deasupra un disc de napolitană şi întinde cremă de vanilie.

Prajitura_la_minut_03

Alternează stra­turile de cremă şi blat aşa cum preferi şi decorează cu ciocolată rasă deasupra. Poţi să serveşti imediat, dar este mult mai bună după ce a stat la rece câteva ore.

Prajitura la minut

Prajitura la minut

Poftă bună!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.