Reteta zilei: Prajitura cu gem de rubarba
PrinteazaPrajitura cu gem de rubarba din: ovaz, faina, faina integrala, nuca de cocos, sare, unt topit, gem de rubarba, migdale.
Ingrediente:
- 1 ceașcă ovăz
- 1/2 ceasca faina
- 1/4 cană de făină integrala
- 1/2 ceașcă de nucă de cocos
- 1/2 linguriță sare
- 1/3 cana unt topit
- 1 cană gem de rubarba
- 1/3 cană de migdale maruntite
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 170C. Intr-o tava asezati hartie de copt.
Intr-un bol combinati ovăz, făină, nucă de cocos și sare.
Se toarnă untul topit și se amestecă până când este incorporat.
Adaugati 2/3 din amestec in tava.
Se întinde gemul de rubarbă peste.
Se presara restul de aluat și uniformizati. dati la cuptor timp de 15 minute.
Se scoate tava si se presara migdalele.
Dati din nou la cuptor timp de inca 10-15 minute.
Lasati sa se raceasca complet, taiati si serviti.
Prajitura cu gem de rubarba
Pofta buna!
Buna prajitura?