Reteta zilei: Prajitura cu gem de rubarba

Printeaza

Prajitura cu gem de rubarba din: ovaz, faina, faina integrala, nuca de cocos, sare, unt topit, gem de rubarba, migdale.

 

Prajitura_cu_gem_de_rubarba_07

Ingrediente: 

  • 1 ceașcă ovăz
  • 1/2 ceasca faina
  • 1/4 cană de făină integrala
  • 1/2 ceașcă de nucă de cocos
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/3 cana unt topit
  • 1 cană gem de rubarba
  • 1/3 cană de migdale maruntite

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 170C. Intr-o tava asezati hartie de copt.

Intr-un bol combinati ovăz, făină, nucă de cocos și sare.

Prajitura_cu_gem_de_rubarba

Se toarnă untul topit și se amestecă până când este incorporat.

Prajitura_cu_gem_de_rubarba_02

Adaugati 2/3 din amestec in tava.

Prajitura_cu_gem_de_rubarba_03

Se întinde gemul de rubarbă peste.

Prajitura_cu_gem_de_rubarba_04

Se presara restul de aluat și uniformizati. dati la cuptor timp de 15 minute.

Prajitura_cu_gem_de_rubarba_05

Se scoate tava si se presara migdalele.

Dati din nou la cuptor timp de inca 10-15 minute.

Prajitura_cu_gem_de_rubarba_06

Lasati sa se raceasca complet, taiati si serviti.

Prajitura_cu_gem_de_rubarba_07

Prajitura cu gem de rubarba

Prajitura_cu_gem_de_rubarba_07

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Buna prajitura?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.