Reteta zilei: Prajitura crocanta cu piersici si vanilie
PrinteazaPrajitura crocanta cu piersici din: piersici, esenta de vanilie, sirop de artar, faina, scortisoara, inghetata, migdale, faina de migdale, ulei de nuca de cocos, sirop de artar, sare.
Ingrediente:
- 6 piersici, feliate
- 2 lingurite esenta de vanilie
- 2 linguri de sirop de artar
- 1 lingura de faina
- ¼ lingurita de scortisoara
- Inghetata pentru servire
Ingrediente topping :
- ½ cana migdale , faramitate
- ½ ceasca faina de migdale
- 2 linguri de ulei de nuca de cocos
- ¼ cana sirop de artar
- 1 varf de cutit de sare
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180C. Intr-un bol mediu , amestecati impreuna vanilie , sirop de arțar , faina și scorțisoara.
Adaugati piersicile taiate felii si amestecati pentru a acoperi . Se toarna apoi intr-un vas de placinta.
Se amesteca impreuna toate ingredientele pentru topping pana secombina complet.
Adaugati peste piersici . Coaceți timp de 30-40 minute. Se serveste calda cu inghetata.
Prajitura crocanta cu piersici
Pofta buna!
Foarte buna prajitura cu piersici