Reteta zilei: Placinta de ciuperci

Printeaza

Placinta de ciuperci din: aluat de patiserie, ciuperci, patrunjel, usturoi, sunca, oua, branza, faina, lapte batut, sare, piper, boia, oregano, ulei.

Placinta de ciuperci

Placinta de ciuperci

Ingrediente: 

  • 500gr aluat de patiserie
  • 800 g ciuperci
  • 1 legatura patrunjel, tocat
  • 4 căței de usturoi, tocat
  • 100 g sunca, tocata
  • 2 oua
  • 200 g brânză rasă
  • 2 linguri de faina
  • 200 g de lapte batut
  • sare și piper
  • boia de ardei
  • oregano
  • ulei

Mod de preparare:

Asezati aluatul in tava. Se amesteca branza rasa cu ouăle și făina și întindeti peste aluatul din tava.

Placinta de ciuperci
Se spală ciupercile și se taie în felii subțiri. Se încălzește puțin ulei într-o tigaie si se prajeste usturoiul tocat.

Adaugati ciupercile si sunca și asezonati bine. Prajiti si adaugati patrunjelul tocat.

Placinta de ciuperci
Adaugati ciupercile in tava, turnati laptele batut si se presara cu boia.

Placinta de ciuperci
Coaceți la 200 C, timp de 40-45 de minute.

Placinta de ciuperci
Serviti placinta calda.

Placinta de ciuperci

Placinta de ciuperci

Placinta de ciuperci

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ce pofta mi-ai facut de placinta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.