Reteta zilei: Pizza cu carne de rata
PrinteazaPizza cu carne de rata din: apa, ulei de masline, faina, sare, zahar, drojdie, pulpe de rata, sos, ardei iute, ghimbir, ardei copt, ceapa verde, castravete.
Poate te intereseaza si Pizza cu aluat din faina integrala
Ingrediente pentru blat:
- 150ml apa
- 3 linguri ulei de măsline
- 250gr faina
- sare
- 1/2 linguriță de zahăr
- 1/2 linguriță drojdie uscată
Ingrediente pentru topping:
- 2 pulpe de rata fierte
- sos
- 2 ardei iuti roșii, curatati de seminte, tocati mărunt
- 1 buc ghimbir, decojit și tăiat în felii subțiri
- 1 ardei copt, maruntit
- 2 cepe verzi, feliate fin
- castravete, curatat de seminte si feliat
Mod de preparare:
Amestecati impreuna ingredientele pentru blat, lasati la dospit 1 ora si apoi intindeti intr-o tava.
Ungeti cu sos, adaugati carnea de rata maruntita, ardei iute, ghimbir, ardei și ceapa verde.
Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Se coace timp de 30-35 minute.
Serviti pizza cu felii de castravete.
Pizza cu carne de rata
Pofta buna!
Nu am mancat niciodata pizza cu carne de rata