Reteta zilei: Piure de cartofi cu unt si maioneza

Printeaza

Piure de cartofi cu unt si maioneza din: cartofi, unt, lapte, maioneza, sare, piper.

Piure_de_cartofi_cu_unt_si_maioneza_09

Piure de cartofi cu unt si maioneza

 

Ingrediente:

  • 8-10 cartofi, cuburi
  • 1/2 ceasca de unt nesarat
  • 1/4 cana de lapte, la temperatura camerei
  • 1/4 ceasca maioneza
  • Sare si piper

 

Mod de preparare:

Adaugati cartofii intr-o oala mare si se acopera cu apa. Se adauga aproximativ 1/4 lingurita de sare. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se reduce focul si se fierbe, acoperit, timp de aproximativ 15-20 minute.
Se scurg cartofii si se pun intr-un bol mare.

Piure_de_cartofi_cu_unt_si_maioneza_04

Adaugati untul, laptele si maioneza. Pasati pana se omogenizeaza. Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper si se serveste.

Piure_de_cartofi_cu_unt_si_maioneza_08

Piure de cartofi cu unt si maioneza

Piure_de_cartofi_cu_unt_si_maioneza_09

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.