Reteta zilei: Piure de cartofi cu branza si spanac

Printeaza

Piure de cartofi cu branza si spanac din: cartofi, unt, praf de usturoi, sare, piper, lapte, spananc, branza feta.

Poate te intereseaza si:

 

Piure_de_cartofi_cu_branza_si_spanac_06

Piure de cartofi cu branza si spanac

Ingrediente:

  • 2 kg cartofi roșii
  • 3 linguri unt
  • ¼ linguriță praf de usturoi
  • ½ lingurita sare
  • piper
  • ¼ cana de lapte
  • 2 cani spanac proaspăt
  • 60 gr branza feta, maruntita

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii bine, se inteapa cu o furculita si pun intr-un bol, apoi se dau la microunde timp de 5-8 minute.

Piure_de_cartofi_cu_branza_si_spanac_02

Lăsați cartofii sa se răcească timp de câteva minute. Pasati usor, adaugati untul, praf de usturoi, sare, piper și lapte.

Piure_de_cartofi_cu_branza_si_spanac_03

Amestecati si pasati bine pana obtineti un piure. Incorporati spanacul proaspăt și se amestecă.

Piure_de_cartofi_cu_branza_si_spanac_04

Se lasa cateva minute sa se inmoaie spanacul. Se adauga branza feta si amestecati. Serviti piureul cald.

Piure_de_cartofi_cu_branza_si_spanac_05

Piure de cartofi cu branza si spanac

Piure_de_cartofi_cu_branza_si_spanac_06

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. N-am facut piure in felul asta, dar zic ca merita incercat. promit ca-l fac si eu, sper sa iasa foarte gustos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.