Reteta zilei: Piure de cartofi cu branza si spanac
PrinteazaPiure de cartofi cu branza si spanac din: cartofi, unt, praf de usturoi, sare, piper, lapte, spananc, branza feta.
Poate te intereseaza si:
- Piure de dovleac, de casa
- Piure de mazare cu menta
- Piure de telina cu aroma de usturoi
- Piure de cartofi cu unt si maioneza
- Piure de banane cu branza de vaci
Ingrediente:
- 2 kg cartofi roșii
- 3 linguri unt
- ¼ linguriță praf de usturoi
- ½ lingurita sare
- piper
- ¼ cana de lapte
- 2 cani spanac proaspăt
- 60 gr branza feta, maruntita
Mod de preparare:
Se spală cartofii bine, se inteapa cu o furculita si pun intr-un bol, apoi se dau la microunde timp de 5-8 minute.
Lăsați cartofii sa se răcească timp de câteva minute. Pasati usor, adaugati untul, praf de usturoi, sare, piper și lapte.
Amestecati si pasati bine pana obtineti un piure. Incorporati spanacul proaspăt și se amestecă.
Se lasa cateva minute sa se inmoaie spanacul. Se adauga branza feta si amestecati. Serviti piureul cald.
Piure de cartofi cu branza si spanac
Pofta buna!
N-am facut piure in felul asta, dar zic ca merita incercat. promit ca-l fac si eu, sper sa iasa foarte gustos