Reteta zilei: Piersici in vin

Printeaza

Piersici in vin din: vin, piersici, capsuni, zahar.

 

Piersici_in_vin_03

Ingrediente: 

  • 1/2 sticla de vin muscat dulce
  • 4 piersici
  • 4 pumni de căpșuni
  • zahăr dupa gust

 

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se toarnă vinul într-un bol și îndulciti dupa gust.

Piersici_in_vin

Umpleti un bol mare de apă cu gheață.

Se fierbe apa într-o oală mare și se adaugă ușor piersicile, una cate una si fierbeti 10-15 de secunde.

Transferati apoi in bolul de apa cu gheata.

Curati coaja piersicilor si taiati felii potrivite.

Piersici_in_vin_02

Transferati apoi in amestecul de vin si pastrati deoparte timp de 1 ora.

Piersici_in_vin_04

Turnati în pahare, garnisiti cu căpșuni și serviti.

Piersici_in_vin_03

Piersici in vin

Piersici_in_vin_03

 

Savurati!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.