Reteta zilei: Piept de vaca la cuptor
PrinteazaPiept de vaca la cuptor din: sos pentru friptura, piept de vita, sare, piper, condimente, sos barbeque, chifle, salata, faina.
Ingrediente:
- 1 borcan sos pentru friptura, dupa preferinta
- 1 piept de vita
- Sare si piper
- Alte condimente, dupa gust
- sos barbeque
- chifle
- salata
- 1 lingura faina
Mod de preparare:
Asezonti pieptul cu sare si piper, sos si alte condimente dupa gust. Puneti pe un gratar incins si frigeti pe ambele partie. Adauga 1 lingura de faina intr-o punga pentru cuptor si se agita pentru a acoperi interiorul.
Puneti pieptul in punga si agitati bine. Inchideți punga si asezati intr-o tava.
Gatiti la 160C timp de 3 ore. Lasati carnea sa se odihneasca timp de 20 de minute inainte de a servi cu chifle, sos barbeque si salata.
Piept de vaca la cuptor
Pofta buna!