Reteta zilei: Piept de vaca la cuptor

Printeaza

Piept de vaca la cuptor din: sos pentru friptura, piept de vita, sare, piper, condimente, sos barbeque, chifle, salata, faina.

Piept_de_vaca_la_cuptor_06

Piept de vaca la cuptor

Ingrediente:

  • 1 borcan sos pentru friptura, dupa preferinta
  • 1 piept de vita
  • Sare si piper
  • Alte condimente, dupa gust
  • sos barbeque
  • chifle
  • salata
  • 1 lingura faina

 

Mod de preparare:

Asezonti pieptul cu sare si piper, sos si alte condimente dupa gust. Puneti pe un gratar incins si frigeti pe ambele partie. Adauga 1 lingura de faina intr-o punga pentru cuptor si se agita pentru a acoperi interiorul.

Piept_de_vaca_la_cuptor

Puneti pieptul in punga si agitati bine. Inchideți punga si asezati intr-o tava.

Piept_de_vaca_la_cuptor_03

Gatiti la 160C timp de 3 ore. Lasati carnea sa se odihneasca timp de 20 de minute inainte de a servi cu chifle, sos barbeque si salata.

Piept_de_vaca_la_cuptor_05

Piept de vaca la cuptor

Piept_de_vaca_la_cuptor_07

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.