Reteta zilei: Piept de pui la gratar cu salata

Printeaza

Piept de pui la gratar cu salata din: pui, sare, piper, parmezan, mustar dijon, sos worcestershire, usturoi, supa de pui, salata iceberg, rosii cherry.

Piept de pui la gratar cu salata

Piept de pui la gratar cu salata

Ingrediente: 

  • 2 piepti de pui
  • sare si piper
  • 2 lingurite parmezan ras
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 1/2 lingurita Worcestershire
  • 1 catel mic de usturoi zdrobit
  • 100ml supa de pui
  • salata iceberg
  • rosii cherry

 

Mod de preparare:

Asezonati pieptul de pui și rumeniti pe gratar cate 5 minute pe fiecare parte.

Piept de pui la gratar cu salata

Amestecati branza cu mustar, sos Worcestershire, usturoi și supa.

Piept de pui la gratar cu salata

Puneti frunzele de salată și roșiile într-un castron, adaugati apoi sosul.

Piept de pui la gratar cu salata
Servi salata cu pieptul de pui feliat.

Piept de pui la gratar cu salata

Piept de pui la gratar cu salata

Piept de pui la gratar cu salata

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Anca Niculescu

    Bun, bun! Foarte bun!

  2. Imi place cum ti-a iesit pieptul de pui la grata cu salata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.