Reteta zilei: Piept de pui la gratar cu limeta
PrinteazaPiept de pui la gratar cu aroma de tequila si limeta din: ulei de masline, tequila, coaja de limeta, usturoi, praf de chili, coriandru, oregano, sare, piper, miere, piept de pui, limeta.
Ingrediente:
- 3 linguri ulei de masline
- 3 linguri de tequila
- 1 lingura de coaja de limeta
- 4 catei de usturoi, tocat
- 1 1/4 lingurite praf de chili
- 1/2 lingurita de coriandru
- 1/4 lingurita oregano uscat
- 1 1/4 lingurite de sare
- 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
- 2 lingurite miere
- 4 bucati piept de pui
- 1 limeta, taiata felii, pentru servire
Mod de preparare:
Se combina toate ingredientele, cu exceptia pieptului de pui intr-o punga care se inchide ermetic. Inchideti punga si agitati pentru a se amesteca. Adaugati pieptul de pui si sigilati bine. Agitati, apoi pastrati la rece intr-un castron la marinat pentru 6 ore.
Curatati gratarul si preincalziti bine. Ungeti cu ulei, apoi adaugati pieptul de pui. Puneti capacul la gratar si frigeti 2-3 minute pe fiecare parte.
Se serveste imediat cu felii de limeta si legume dupa preferinta.
Piept de pui la gratar cu limeta
Pofta buna!
Arata bine, nu pre vad rostul porumbului pe acolo, dar asta-i alta poveste