Reteta zilei: Piept de pui la gratar cu limeta

Printeaza

Piept de pui la gratar cu aroma de tequila si limeta din: ulei de masline, tequila, coaja de limeta, usturoi, praf de chili, coriandru, oregano, sare, piper, miere, piept de pui, limeta.

Piept_de_pui_la_gratar_cu_limeta_04

Piept de pui la gratar cu limeta

 

Ingrediente:

  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 linguri de tequila
  • 1 lingura de coaja de limeta
  • 4 catei de usturoi, tocat
  • 1 1/4 lingurite praf de chili
  • 1/2 lingurita de coriandru
  • 1/4 lingurita oregano uscat
  • 1 1/4 lingurite de sare
  • 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
  • 2 lingurite miere
  • 4 bucati piept de pui
  • 1 limeta, taiata felii, pentru servire

Mod de preparare:

Se combina toate ingredientele, cu exceptia pieptului de pui intr-o punga care se inchide ermetic. Inchideti punga si agitati pentru a se amesteca. Adaugati pieptul de pui si sigilati bine. Agitati, apoi pastrati la rece intr-un castron la marinat pentru 6 ore.

Piept_de_pui_la_gratar_cu_limeta

Curatati gratarul si preincalziti bine. Ungeti cu ulei, apoi adaugati pieptul de pui. Puneti capacul la gratar si frigeti 2-3 minute pe fiecare parte.

Piept_de_pui_la_gratar_cu_limeta_02

Se serveste imediat cu felii de limeta si legume dupa preferinta.

Piept_de_pui_la_gratar_cu_limeta_03

Piept de pui la gratar cu limeta

Piept_de_pui_la_gratar_cu_limeta_04

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata bine, nu pre vad rostul porumbului pe acolo, dar asta-i alta poveste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.