Reteta zilei: Piept de pui in sos de vin rosu

Printeaza

Piept de pui in sos de vin rosu din: piept de pui, usturoi, ceapa verde, ardei iute, sare, piper, paprika, rozmarin, faina, vin rosu, ulei.

Piept_de_pui_in_sos_de_vin_rosu_05

Piept de pui in sos de vin rosu

Ingrediente: 

  • 600 g piept de pui, cuburi
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 3 fire ceapa verde, tocata
  • 1 ardei iute roșu, tocat
  • sare si piper
  • paprika
  • rozmarin
  • 2 linguri de faina
  • 200 ml vin roșu
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare:

Se incinge uleiul intr-o tigaie si prajiti usturoiul, ceapa verde si ardeiul iute.

Piept_de_pui_in_sos_de_vin_rosu

Asezonati puiul cu sare, piper, paprika si rozmarin, apoi se adaugă făina. Adaugati in tigaie si prajiti la foc mare timp de câteva minute.

Piept_de_pui_in_sos_de_vin_rosu_02

Adăugați vinul roșu și gatiti timp de aproximativ 20 de minute.

Piept_de_pui_in_sos_de_vin_rosu_04

Serviti fierbinte.

Piept_de_pui_in_sos_de_vin_rosu_05

Piept de pui in sos de vin rosu

Piept_de_pui_in_sos_de_vin_rosu_05

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.