Reteta zilei: Piept de porc la cuptor

Printeaza

Piept de porc la cuptor din: piept de porc, rozmarin, cimbru, sare, piper, seminte de coriandru, paprika, pudra de chili, ulei.

Piept_de_porc_la_cuptor_04

Piept de porc la cuptor

Ingrediente: 

  • 400gr piept de porc
  • rozmarin
  • cimbru
  • sare si piper
  • paprika
  • seminte de coriandru
  • pudra de chili
  • ulei

Mod de preparare:

Ungeti carnea cu ulei de masline, apoi se condimentează.
Se încălzește grătarul în cuptor, se unge cu putin ulei.

Piept_de_porc_la_cuptor
Puneti friptura de porc pe gratar si dati la cuptor la 200 ° C timp de 20 minute.

Piept_de_porc_la_cuptor_02
Întoarceți și rumeniti inca 20 de minute.

Piept_de_porc_la_cuptor_03

Lasati sa se odihneasca timp de 5 minute, apoi se taie și se servește.

Piept_de_porc_la_cuptor_04

Piept de porc la cuptor

Piept_de_porc_la_cuptor_04

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.