Reteta zilei: Pavlova cu kiwi si fructul pasiunii

Printeaza

Pavlova cu kiwi si fructul pasiunii din: albus, zahar, amidon, otet, esenta de vanilie, kiwi, fructul pasiunii, smantana.

 

Ingrediente:

  • 6 albusuri de ou
  • 1 ¼ cana zahar
  • 2 lingurite amidon
  • 1 lingurita otet alb
  • ½ lingurita esenta de vanilie
  • 6 kiwi, decojit si feliat
  • 3 fructul pasiunii

Ingrediente pentru frisca:

  • 1 ceasca smantana
  • 1 lingura zahar
  • ½ lingurita esenta de vanilie

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 130 ° C. Intr-o tava rotunda se aseaza hartie de copt.

Bateti albusurile de ou cu zahar, adaugati amidon, otet si esenta de vanilie si continuati sa bateti pana la omogenizare, obtinand un aluat tare.

Pavlova_cu_kiwi_si_fructul_pasiunii

Turnati in tava. Coaceti bezeua timp de 75-90 de minute.

Se raceste bezea in cuptor complet cu usa cuptorului intredeschis.

Pentru a prepara frisca, bateti bine ingredientele.

Pavlova_cu_kiwi_si_fructul_pasiunii_04

Adaugati peste bezea frisca, apoi oranati cu fructe si serviti.

Pavlova_cu_kiwi_si_fructul_pasiunii_07

Pavlova cu kiwi si fructul pasiunii

 

Pavlova_cu_kiwi_si_fructul_pasiunii_09

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pavlova cu fructe

Pavlova cu fructe din: albusuri, zahar tos, otet de vin alb, amidon, migdale, fulgi de migdale, visine, pere, prune, esenta de vanilie, frisca, zahar pudra, coniac. Ingrediente: pentru bezea: 4 albusuri mari la temperatura camerei 225 g zahar tos 1 lingurita otet de vin alb 2 lingurite amidon 100 g migdale macinate 2 linguri fulgi […]

 

Pavlova cu mure, afine si mandarine

Pavlova  cu mure, afine si mandarine din: albusuri, zahar, esenta de vanilie, zeama de lamaie, mure, afine, mandarine si frunze de menta. Ingrediente: 4 albusuri 300 g zahar esenta de vanilie zeama de lamaie mure afine mandarine, zahar pudra frunze de menta   Mod de preparare: Batem albusurile spuma. Adaugam zahar sio continuam sa batem. […]

 

Reteta zilei: Pavlova cu fructe de padure

Un desert clasic de bezea, frisca si fructe proaspete, pavlova cu fructe de padure, este usor de preparat si deosebit de delicios.   Ingrediente: 300g fructe de padure mixte 300ml smantana 50ml zahar pudra Ingrediente pentru bezea: 400g zahar 200g albus de ou 200ml apa   Mod de preparare: Preparati bezeaua, puneti zaharul si apa […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.