Reteta zilei: Paste cu ton si branza

Printeaza

Paste cu ton si branza din: paste, ceapa, faina, supa de pui, lapte, mazare, rosii, ton, branza cheddar, parmezan, pesmet, ulei de masline, sare, piper.

Paste_cu_ton_si_branza_11

Ingrediente:

  • 1 pachet paste
  • 1 ceapa, cuburi
  • 3 linguri de faina
  • 1 cutie supa de pui
  • 1 cana lapte
  • 1 cana mazare
  • 1/4 ceasca rosii, tocate
  • 2 cutii de ton
  • 1/2 ceasca branza cheddar, rasa
  • 2 linguri parmezan
  • 2 linguri pesmet
  • ulei de masline
  • sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 150C.

Fierbeti pastele al dente.

Se incinge putin ulei si se gateste ceapa la foc mediu cateva minute.

Adaugati faina si se presara putina sare si piper.

Se amesteca și se fierbe ceapa pentru alte 3 minute.

Paste_cu_ton_si_branza_03

Se adauga supa de pui si se amesteca. Se adauga laptele si se amesteca.

Se aduce la fierbere. Reduceti focul la mic.

Adaugati mazarea si se adauga sare si piper.

Gatiti aproximativ 7-9 minute.

Adaugați tonul si amestecati.

Paste_cu_ton_si_branza_09

Adaugati branza si se amesteca.

Incorporati pastele si se amesteca.

Turnati apoi intr-o tava, presarati parmezan si dati la cuptor timp de 20 minute.

Paste_cu_ton_si_branza_10

Paste cu ton si branza

 

Paste_cu_ton_si_branza_12

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Salata de paste cu ton si busuioc

Salata de paste cu ton si busuioc

Salata de paste cu ton si busuioc din: paste, ton, masline, rosii, oregano, busuioc, ulei, sare, piper. Ingrediente: 300 g paste o conservă mare ton în suc propriu 100 g măsline 6-8 roşii mici un praf oregano câteva frunzuliţe busuioc o linguriţă ulei de măsline sare piper   Mod de preparare: Se fierb pastele în […]

 

Budinca de paste cu ton si cheddar

Budinca de paste cu ton si cheddar

Budinca de paste cu ton si cheddar din: paste, ton, supa de ciuperci, lapte, mazare, branza cheddar, pesmet, unt, parmezan. Ingrediente: 1 pachet paste 100 g ton, maruntit 1 cutie supa de ciuperci 1/2 cana de lapte 1 cana mazare, fiarta 1/2 – 3/4 ceasca branza cheddar, rasa ½ ceasca pesmet 1 lingura unt topit […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.