Reteta zilei: Paste cu sos pesto si mazare

Printeaza

Paste cu sos pesto si mazare din: paste, ricotta, sos pesto, coaja de lamaie, piper, ceapa rosie, mazare.

Ingrediente:

  • 150gr paste
  • 1 cana ricotta
  • ½ ceasca sos pesto
  • 1 lingurita de coaja de lamaie
  • Piper proaspat macinat
  • ½ ceapa rosie
  • 1 cana de mazare

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se lasa sa se raceasca 5-10 minute.

Paste_cu_sos_pesto_si_mazare_02

Intr-un bol mediu, combina ricotta, pesto, coaja de la aproximativ ½ de lamaie si piper proaspat macinat.

Se amesteca pana se combina. Feliati subtire ceapa rosie.

Paste_cu_sos_pesto_si_mazare_03

Combinati paste, sos pesto, ceapa, mazare intr-un castron mare.

Se amesteca pana cand totul este combinat. Serviti imediat.

Paste_cu_sos_pesto_si_mazare_06

Paste cu sos pesto si mazare

Paste_cu_sos_pesto_si_mazare_07

Pofta buna!

 

 

 

 

Salate

Salată de Paste cu Brânză Feta și Arome Mediteraneene

Salată de Paste cu Brânză Feta și Arome Mediteraneene din: paste, branza feta, rosii cherry, masline, busuioc, ulei de masline, ardei iute, sare, piper. Salata de Paste cu Brânză Feta este o opțiune excelentă pentru o masă rapidă și delicioasă. Combinația de paste, brânză Feta, roșii cherry și arome mediteraneene proaspete va aduce un strop […]

retete

Paste cu Rucola și Roșii Cherry: Cină Rapidă

Paste cu Rucola și Roșii Cherry: Cină Rapidă din: paste, rosii cherry, rucola, usturoi, ulei de masline, parmezan, sare, piper. Savurați simplitatea și gustul cu această rețetă de paste cu rucola, un fel de mâncare ușor și rapid, perfect pentru o cină de vară sau pentru zilele aglomerate. Combinația de paste al dente, rucola picantă, […]

 

retete

Paste Delicioase cu Trufe – Savoare Italiană Autentică

Paste Delicioase cu Trufe – Savoare Italiană Autentică din: paste, trufe negre, unt, usturoi, , parmezan, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 400g paste (de preferat tagliatelle sau fettuccine) 30g trufe negre, proaspăt rase 2 linguri de unt 1 cățel de usturoi, zdrobit 50g parmezan ras Sare și piper negru, după gust Pătrunjel proaspăt, pentru garnitură   […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.