Reteta zilei: Paste cu sos de rosii coapte

Printeaza

Paste cu sos de rosii coapte din: paste, rosii, frunze de busuioc, ceapa, sare, piper, ulei de masline, branza.

Paste cu sos de rosii coapte

 

Ingrediente:

  • 1 ceasca paste
  • 5-6 rosii
  • cateva crengute de frunze proaspete de busuioc
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • sare si piper, dupa gust
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • Branza rasa

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180 ° C. Frecați fiecare roșie cu ulei de masline si presarati sare pe ele.

Intr-o tava puneti hartie de copt si dati la cuptor 35-40 de minute.

Se lasa sa se raceasca și se indeparteaza pielea.

Paste cu sos de rosii coapte

Incalciti 1 lingurita de ulei de masline intr-o tigaie, apoi adaugati ceapa.

Gatiti pentru 4-5 minute. Se condimenteaza cu sare și piper.

Adaugati roșiile si busuiocul. Se amesteca totul bine. Gatiti 5-8 minute.

Pastrați deoparte. Se fierbe apa si se adauga sare. Adaugati pastele si gatiti timp de 4-5 minute.

Paste cu sos de rosii coapte

Scurgeți pastele și adaugati in tigaie peste sosul de roșii, impreuna cu puțina apa de la paste.

Gatiti timp de 3-4 minute, pana cand sunt bine combinate.

Se presara branza rasa si se serveste imediat.

Paste cu sos de rosii coapte

Paste cu sos de rosii coapte

Paste cu sos de rosii coapte

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Paste cu rosii si chorizo

Paste cu ghebe si sos de rosii

Paste cu ghebe si sos de rosii din: rosii, ceapa, usturoi, sos de legume, ulei, ghebe, penne, sare, piper, ierburi. Ingrediente: 2 cutii roşii decojite, întregi 1 ceapă 2 căţei de usturoi 2 linguri sos de legume 2 linguri ulei 1/2 cană cu ghebe în sare 300 g penne (fără ou) sare piper 2 linguriţe […]

 

Paste proaspete, cu carne de carnati si sos de rosii

Paste proaspete, cu carne de carnati si sos de rosii

Paste proaspete, cu carne de carnati si sos de rosii din: ceapa, paste, usturoi, carnati, pasta de rosii, busuioc, ulei de masline, sare. Ingrediente: 1 ceapă albă paste proaspete 1 căţel de usturoi 2 cârnaţi subţiri lungi 1/2 cutie pastă de roşii busuioc congelat ulei de măsline sare   Mod de preparare: Ceapa o tai […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bine arata pastele cu sos de rosii coapte!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.