Reteta zilei: Paste cu legume si sos pesto

Printeaza

Paste cu legume si sos pesto din: paste, ulei de masline, seminte de chimen, usturoi, rosii cherry, ardei gras, sare, sos pesto, patrunjel.

Poate te intereseaza si:

Paste cu legume si sos pesto

Ingrediente: 

  • 1 pachet paste
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita semințe de chimen
  • 3 catei usturoi
  • 15 rosii cherry
  • 2 1/2 cani ardei gras
  • sare, dupa gust
  • sos pesto, dupa gust
  • patrunjel, pentru garnitura

 

 

Mod de preparare:

Gatiti pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.

Paste cu legume si sos pesto
Se incinge uleiul si se adauga semințe de chimion si usturoi.

Paste cu legume si sos pesto

Se adaugă roșiile și gatiti pentru un minut.

Paste cu legume si sos pesto

Adaugati ardeii și sare. Gatiti până se înmoaie ardeii. Amestecati cu pastele si pesto.

Paste cu legume si sos pesto

Se decoreaza cu patrunjel.

Paste cu legume si sos pesto
Serviti pastele calde.

Paste cu legume si sos pesto

Paste cu legume si sos pesto

Paste cu legume si sos pesto

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Paste cu legume şi sos iute

Paste cu legume şi sos iute din: paste tagliatelle, spanac, fasole rosie, masline verzi, ardei iute, rosii, ardei capia, amidon, vin alb, ceapa, usturoi, lapte, ulei, sare, piper, cimbru, naut si linte. Ingrediente: 400 g paste tagliatelle 600 g spanac congelat 200 g fasole rosie fiarta 200 g masline verzi un ardie iute doua rosii […]

Paste cu legume, sos de lamaie si parmezan

Paste cu legume si sos de lamaie din: legume, paste, lamaie, mustar dijon, chives si parmezan. Ingrediente: 450 g legume (sparanghel, fasole verde si mazare) 400 g paste (tagliatelle) 1 lamaie 1 lingura de mustar dijon 1 lingura ulei de masline 3 linguri de chives, tocate parmezan ras, pentru servit   Mod de preparare: Taie […]

 

Paste la cuptor, cu sos si legume

Paste la cuptor, cu sos si legume

O reteta de paste la cuptor, cu sos si legume din: cascaval, ciuperci, dovlecei, ardei gras, rosii in suc, usturoi, patrunjel, paste, unt, faina, mustar, lapte, ulei de masline si oregano. Ingrediente: 150 g cascaval, razuit 250 g ciuperci, taiate felii 2 dovlecei, taiate bucati 1 ardei gras, taiat felii 1 conserva de 400 g […]

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Bune pastele cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.