Reteta zilei: Paste cu carne tocata, sos de rosii si mozzarella
PrinteazaPaste cu carne tocata, sos de rosii si mozzarella din: carne tocata, paste, sos de rosii, ulei de masline, sare, praf de usturoi, condimente, mozzarella, smantana.
Ingrediente:
- 1 kg carne tocata
- 5 cesti paste
- 3 cesti sos de rosii
- 1 lingura de ulei de masline
- 1 lingurita sare
- ½ lingurite praf de usturoi
- 1 lingurita condimente, dupa preferinta
- ½ ceasca mozzarella
- ½ ceasca smantana
Mod de preparare:
Intr-o tigaie adaugati carnea si prajiti cateva minute pana se rumeneste.
Gatiti intre timp pastele al dente, scurgeti si stropiti cu ulei de masline.Se adauga sosul.
Adaugati carnea, condimente , branza si smantana. Gatiti la foc mic 5 minute.
Serviti pastele calde.
Paste cu carne tocata, sos de rosii si mozzarella
Pofta buna!