Reteta zilei: Parfait de ananas

Printeaza

Parfait de ananas din: ricotta, iaurt, zahar, esenta de vanilie, sare, biscuiti, ananas.

 

Poate iti place si:

 

Parfait_de_ananas_04

Ingrediente: 

  • 450gr ricotta
  • 240gr iaurt
  • 1/4 cană de zahăr
  • esenta de vanilie 1/2 linguriță
  • 1/8 linguriță de sare
  • 2 cani biscuiti graham, zdrobiti
  • 4 cutii mici ananas, cuburi
  • 240gr ananas, felii mari

 

 

Mod de preparare:

Se combină ricotta, iaurt, zahăr, vanilie și sare într-un mixer si se omogenizeaza.

Parfait_de_ananas
Scurgeti cuburile de anans si așezați pe prosoape de hârtie.

In cupe de servire adaugati biscuiti zdrobiti.

Parfait_de_ananas_02
Adaugati cuburi de ananas. Adaugati deasupra amestecul de branza.

Acoperiti cupele cu folie. Raciti timp de cel puțin 3 ore.

Parfait_de_ananas_03
Asezati deasupra feliile de ananas si serviti.

Parfait_de_ananas_04

Parfait de ananas

Parfait_de_ananas_04

 

Pofta buna!

 


Poate iti place si:

Parfait de ciocolata si castane

Parfait de ciocolata si castane

Parfait de ciocolata si castane din: ciocolata, piure de castane, biscuiti, potocale, smantana. Ingrediente: 200g de ciocolată cu lapte, topită şi răcita 500g de piure de castane îndulcit 100g de biscuiţi amaretti, fărâmiţaţi grosier 2 portocale, decojite, membranele îndepărtate, tocate grosier, plus coaja de la 1 portocală 450ml de smântână pentru frişcă, bătuta până obţii […]

Parfait_de_ciocolata_cu_sos_de_mandarine

Parfait de ciocolata cu sos de mandarine

Parfait de ciocolata cu sos de mandarine din: ciocolata, oua, lichior de portocale, zahar, frisca, praf chili, cacao, suc de portocale si compot de mandarine.   Ingrediente: 180 g ciocolată 2 gălbenuşuri 1 ou 1 lingură lichior de portocale 50 g zahăr fin 250 ml frişcă 1 praf chili cacao Sos: 40 g zahăr fin […]

Parfait_cu_compot_de_afine_si_granola_12

Reteta zilei: Parfait cu compot de afine si granola

Parfait cu compot de afine si granola din: fulgi de ovaz, seminte de dovleac, scortisoara, sare, cuisoare, ghimbir, zahar brun, piure de dovleac, sos de mere, sirop de artar, esenta de vanilie, afine, coaja de portocala, iaurt. Poate te intereseaza si: Parfait cu piersici, fructe de padure si iaurt Parfait de lamaie cu fructe de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.