Reteta zilei: Panna Cotta cu miere si nuca

Printeaza

Panna Cotta cu miere si nuca din: ulei de canola, apa, gelatina, iaurt, smantana, zahar, suc de lamaie, miere si nuci.

Panna Cotta cu miere si nuca

Panna Cotta cu miere si nuca

 

Ingrediente:

  • 3-4 linguri ulei canola
  • 4 linguri de apa
  • 2 1/2 lingurite gelatina
  • 2 cesti iaurt
  • 2 cani de lapte sau smantana
  • 1/4-1/2 ceasca zahar
  • 2 linguri suc de lamaie

Ingrediente pentru servire:

  • 1/3-1/2 ceasca miere
  • 1/2-3/4 ceasca nuci

 

Mod de preparare:

Puneti apa intr-un castron mic. Se adauga gelatina si si se lasa sa inmoaie, aproximativ 15 minute. Intr-un castron mare, amestecati iaurtul, zaharul si 1 cana de lapte. Intr-o cratita mica, puneti restul de lapte la foc mic.

Panna Cotta cu miere si nuca

Se adauga gelatina si opriti focul. Adaugati in amestecul de iaurt. Se adauga suc de lamaie, se amesteca, apoi se pune in pahare sau intr-o forma si se da la rece pentru 2 ore.

Panna Cotta cu miere si nuca

Cand scoateti de la rece, puneti apa calda intr-un vas, adaugati forma sau paharele si lasati cateva minute. Serviti panna cotta miere si nuci.

Panna Cotta cu miere si nuca

Panna Cotta cu miere si nuca

Panna Cotta cu miere si nuca

Pofta buna!

3 comentarii

  1. Acum am vazut prajitura si mi se pare fabuloasa. Panna Cotta vreau sa gust si eu, imi dai?

  2. Ileana Anton

    Foarte buna, foarte buna panna cotta cu miere si nuca!

  3. Mi-ai facut pofta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.