Reteta zilei: Oua umplute cu pasta tartinabila cu sunca

Printeaza

Oua umplute cu pasta tartinabila cu sunca din: oua, pasta tartinabila cu sunca, galbenus de ou fiert, patrunjel, arpagic, paprika, masline, ardei iute.

Poate te intereseaza si:

 

Oua umplute cu pasta tartinabila cu sunca

Ingrediente: 

 

Mod de preparare:

Fierbeti oualele.

Oua umplute cu pasta tartinabila cu sunca

Lasati sa se raceasca, curatati de coaja si taiati in jumatati. Scoateti galbenusul si pastrati deoparte.

Oua umplute cu pasta tartinabila cu sunca
Cu ajutorul unui pos umpleti jumatati le ou cu pasta tartinabila.

Oua umplute cu pasta tartinabila cu sunca
Se decoreaza cu galbenus de ou tocat, patrunjel arpagic, paprika, masline sau ardei iuti.

Serviti imediat.

Oua umplute cu pasta tartinabila cu sunca

Oua umplute cu pasta tartinabila cu sunca

Oua umplute cu pasta tartinabila cu sunca

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:
retete

Oua umplute cu sunca picanta

Oua umplute cu sunca picanta din: oua fierte, sunca picanta, mustar, maioneza, sare, paprika. Ingrediente: 6 oua fierte tare 100 gr sunca picanta 4 lingurite mustar 3 linguri maioneza 1/4 lingurita sare Paprika     Mod de preparare: Taiati oualele in jumatati si indepartati galbenusurile. Pasati cu o furculita intr-un bol, apoi adaugati sunca maruntita, […]

 

retete

Oua umplute cu somon afumat

Oua umplute cu somon afumat din: oua,maioneza, smantana, somon afumat, hrean, ceapa rosie, sare.   Ingrediente: 6 oua fierte tare 2 linguri maioneza 2 linguri smantana 50 gr somon afumat, maruntit 1 lingura hrean din conserva 2 lingurite ceapa rosie, tocata 1/8 lingurita sare   Mod de preparare: Taiati oualele in jumatati si indepartati galbenusul. […]

 

Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza

Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza

Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza din: oua, sare, pate de ficat, smantana, sare, piper, ardei, masline, patrunjel, maioneza. Ingrediente: 3 ouă sare 2 linguri pate de ficat de pasare 1 lingură smântână sare piper măcinat 1/2 ardei 1 lingură rondele de măsline câteva frunze de pătrunjel 3 linguri maioneză   Mod de preparare: […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Arata foarte bine!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.