Reteta zilei: Oua umplute cu aroma de curry
PrinteazaOua umplute cu aroma de curry din: sare, oua, iaurt, mustar dijon, otet alb, praf de curry, praf de mustar, piper cayenne, boia, arpagic.
Ingrediente:
- 1 lingura, plus 1/4-1/2 lingurita sare
- 6 oua
- 1/3 ceasca iaurt
- 2 lingurite de mustar Dijon
- 1 lingurita otet alb
- 3/4 lingurita praf de curry
- 1/4 linguriță praf de muștar
- 1/8 linguriță piper cayenne
- boia si arpagic, pentru garnitură
Mod de preparare:
Umpleti o cratita cu apa, adaugati sare si fierbeti oualele. Transferati intr-un castron cu apa rece si gheata. Lasati la se raceasca timp de 15 minute, apoi curatati.
Într-un bol mediu, se amestecă iaurt, muștar Dijon, otet, curry, praf de mustar, cayenne și 1/4 linguriță de sare.
Se taie ouăle în jumătate. Cu o lingurita, scoateti galbenusurile și adăugați in amestecul de curry. Pastrati albușurile deoparte.
Pasati galbenusurile, omogenizati umplutura si se condimentează cu sare și Cayenne după gust.
Umpleti albusurile cu pasta. Dati la frigider pana la servire. Garnisiti cu boia și arpagic si serviti.
Oua umplute cu aroma de curry
Pofta buna!
Hai ca arata bine, o sa le fac si eu
Cam simplute oualele astea umplute, ma asteptam la ceva mai frumos