Reteta zilei: Oua umplute cu aroma de curry

Printeaza

Oua umplute cu aroma de curry din: sare, oua, iaurt, mustar dijon, otet alb, praf de curry, praf de mustar, piper cayenne, boia, arpagic.

Oua_umplute_cu_aroma_de_curry_05

Pastrati albușurile deoparte.

Ingrediente: 

  • 1 lingura, plus 1/4-1/2 lingurita sare
  • 6 oua
  • 1/3 ceasca iaurt
  • 2 lingurite de mustar Dijon
  • 1 lingurita otet alb
  • 3/4 lingurita praf de curry
  • 1/4 linguriță praf de muștar
  • 1/8 linguriță piper cayenne
  • boia si arpagic, pentru garnitură

Mod de preparare:

Umpleti o cratita cu apa, adaugati sare si fierbeti oualele. Transferati intr-un castron cu apa rece si gheata. Lasati la se raceasca timp de 15 minute, apoi curatati.

Oua_umplute_cu_aroma_de_curry
Într-un bol mediu, se amestecă iaurt, muștar Dijon, otet, curry, praf de mustar, cayenne și 1/4 linguriță de sare.

Oua_umplute_cu_aroma_de_curry_02

Se taie ouăle în jumătate. Cu o lingurita, scoateti galbenusurile și adăugați in amestecul de curry. Pastrati albușurile deoparte.

Oua_umplute_cu_aroma_de_curry_03

Pasati galbenusurile, omogenizati umplutura si se condimentează cu sare și Cayenne după gust.

Oua_umplute_cu_aroma_de_curry_04
Umpleti albusurile cu pasta. Dati la frigider pana la servire. Garnisiti cu boia și arpagic si serviti.

Oua_umplute_cu_aroma_de_curry_05

Oua umplute cu aroma de curry

Oua_umplute_cu_aroma_de_curry_05

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Hai ca arata bine, o sa le fac si eu

  2. Cam simplute oualele astea umplute, ma asteptam la ceva mai frumos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.