Reteta zilei: Oua cu spanac, rosii si branza

Printeaza

Oua cu spanac, rosii si branza din: spanac, praf de usturoi, fulgi de ardei rosu, sare, piper, rosii, oua, smantana, branza.

Oua_cu_spanac_rosii_si_branza_07

Oua cu spanac, rosii si branza

Ingrediente:

  • ½ kg spanac, maruntit
  • ⅛ lingurita praf de usturoi
  • ⅛ lingurita fulgi de ardei rosu
  • Sare si piper
  • 2 rosii
  • 4 oua
  • 2 linguri smantana
  • ½ ceasca branza

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Ungeti un vas termorezistent cu unt. Se taie rosiile bucati si puneti-le in partea de jos a vasului. Se presara spanacul peste rosii.

Oua_cu_spanac_rosii_si_branza_02

Asezonati roșiile si spanac cu praf de usturoi, fulgi de ardei rosu, un varf de cutit de sare si piper proaspat.

Oua_cu_spanac_rosii_si_branza_04

Spargeti ouale, adaugati smantana, apoi acoperiti cu branza maruntita. Coaceti timp de 15-20 minute. Serviti imediat.

Oua_cu_spanac_rosii_si_branza_05

Oua cu spanac, rosii si branza

 

Oua_cu_spanac_rosii_si_branza_06

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.