Reteta zilei: Negresa cu ciocolata neagra si nuci pecan

Printeaza

Negresa cu ciocolata neagra si nuci pecan din: ciocolata neagra, ciocolata, unt nesarat, pudra de cacao, oua, zahar brun, esenta de vanilie, sare de mare, bicarbonat de sodiu, faina, nuci pecan.

Poate te intereseaza si:

 

Negresa_cu_ciocolata_neagra_si_nuci_pecan_07

Negresa cu ciocolata neagra si nuci pecan

Ingrediente:

  • 150gr ciocolata neagra
  • 60 gr ciocolata
  • 1/2 cana unt nesărat
  • 3 linguri pudră de cacao
  • 3 oua
  • 1¼ cani zahar brun
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • ½ lingurita sare de mare
  • 1/4 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1 cană făină
  • 1 pumn nuci pecan

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 170C. Asezati hartie de copt intr-o tavza. Topiti ciocolata și untul într-un castron la bain-marie. Se adauga pudra de cacao.

Negresa_cu_ciocolata_neagra_si_nuci_pecan_02

Într-un bol mediu, amestecati împreună ouă și zahăr brun. Incorporati esenta de vanilie. Adăugați amestecul de ciocolată și se amestecă pentru a se combina.

Negresa_cu_ciocolata_neagra_si_nuci_pecan_03

Adăugați sare, bicarbonat de sodiu și făină. Se amestecă până la omogenizare. Se toarna in tava, se adauga nucile.

Negresa_cu_ciocolata_neagra_si_nuci_pecan_04

Coaceți pentru 30-35 minute, lasati sa se raceasca, taiati si serviti.

Negresa_cu_ciocolata_neagra_si_nuci_pecan_06

Negresa cu ciocolata neagra si nuci pecan

Negresa_cu_ciocolata_neagra_si_nuci_pecan_08

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.