Reteta zilei: Muschiulet de porc la gratar cu sos worcestershire

Printeaza

Muschiulet de porc la gratar cu sos worcestershire din: muschiulet de porc, sos barbeque, jeleu de struguri, sos sriracha, sos worcestershire, usturoi, piper.

Poate te intereseaza si:

Muschiulet de porc la gratar cu sos worcestershire

Ingrediente:

  • 2 muschiuleti de porc
  • ½ ceasca sos barbeque
  • ¼ cană jeleu de struguri
  • 2 linguri sos Sriracha
  • 2 linguri sos Worcestershire
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1 lingurita piper negru

 

Mod de preparare:

Puneti muschiuletii de porc intr-o punza care se inchide ermetic.

Muschiulet de porc la gratar cu sos worcestershire

Amestecati împreună sos, jeleu de struguri, sos Sriracha, sos Worcestershire, usturoi și piper.

Se toarnă jumătate din amestec de sos peste muschiulet de porc.

Muschiulet de porc la gratar cu sos worcestershire

Sigilati si agitati foarte bine. Dati la frigder si lasati la marinat peste noapte. Pastrati la rece si restul de sos.

Muschiulet de porc la gratar cu sos worcestershire

Incalziti gratarul si aduceti carnea la temperatura camerei.

Asezati muschiuletii pe gratar si rumeniti bine pe toate partile.

Muschiulet de porc la gratar cu sos worcestershire

Scoateti de pe gratar si inveliti in folie de aluminiu si lasati sa se raceasca 5-10 minute.

Ungeti cu restul de sos si serviti.

Muschiulet de porc la gratar cu sos worcestershire

Muschiulet de porc la gratar cu sos worcestershire

 

Muschiulet de porc la gratar cu sos worcestershire

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Muschi de porc aromat

Reteta zilei: Muschi de porc cu salata creata si sos aromat

Muschi de porc cu salata creata si sos aromat din: muschi de porc, nuci, usturoi, mustar de dijon, sirop de artar, otet de vin rosu, ulei de nuci, salata creata, ceapa rosie.   Ingrediente: 1 muschi de porc ¾ cana nuci, prajite 2 catei de usturoi 1 lingura mustar de Dijon ¼ cana sirop de […]

 

Muşchi de porc cu sos rubiniu

Muşchi de porc cu sos rubiniu: muschi de porc, ceapa, pasta de rosii, vin, supa de carne, costita afumata, ulei, frunza de dafin, sare, piper. Ingrediente: 750 g muşchi de porc 2 cepe 50 g pastă de roşii 150 ml vin negru 1 pahar supă sau zeamă de carne 100 g costiţă afumată 100 ml […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.