Reteta zilei: Muschi de vita la gratar cu legume si orez
PrinteazaMuschi de vita la gratar cu legume si orez din: muschi de vita, sos teryaki, usturoi, ghimbir, sare, piper, ulei, legume la gratar, orez cu ou.
Ingrediente:
- 2 fripturi mușchi de vita
- 100ml sos teryaki
- 3 catei de usturoi, fin feliat
- 1 bucată de ghimbir proaspăt, fin feliat
- Sare și piper negru proaspat macinat, dupa gust
- 1 lingura ulei
- legume la gratar si orez cu ou, pentru servire
Mod de preparare:
Se amestecă ingredientele împreună într-un castron și se scufundă fripturile în lichid. Puneti în frigider timp de 2 ore.
Se încălzește o tigaie, scoateți fripturile din sos și scurgeti lichidul in exces. Incalziti uleiul in tigaie, adaugati fripturile si frigeti timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Transferati pe o farfurie si lasati sa se odihneasca, apoi feliati. Se servesc fripturile cu legume la gratar si orez cu ou.
Muschi de vita la gratar cu legume si orez
Pofta buna!
Ce bine arata muschiul de vita 🙂
Moaaaaama, ce-mi ploua in gura dupa vita asta 🙂