Reteta zilei: Muschi de vita la gratar cu legume si orez

Printeaza

Muschi de vita la gratar cu legume si orez din: muschi de vita, sos teryaki, usturoi, ghimbir, sare, piper, ulei, legume la gratar, orez cu ou.

Muschi de vita la gratar cu legume si orez

Muschi de vita la gratar cu legume si orez

Ingrediente:

  • 2 fripturi mușchi de vita
  • 100ml sos teryaki
  • 3 catei de usturoi, fin feliat
  • 1 bucată de ghimbir proaspăt, fin feliat
  • Sare și piper negru proaspat macinat, dupa gust
  • 1 lingura ulei
  • legume la gratar si orez cu ou, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă ingredientele împreună într-un castron și se scufundă fripturile în lichid. Puneti în frigider timp de 2 ore.

Muschi de vita la gratar cu legume si orez

Se încălzește o tigaie, scoateți fripturile din sos și scurgeti lichidul in exces. Incalziti uleiul in tigaie, adaugati fripturile si frigeti timp de 2-3 minute pe fiecare parte.

Muschi de vita la gratar cu legume si orez

Transferati pe o farfurie si lasati sa se odihneasca, apoi feliati. Se servesc fripturile cu legume la gratar si orez cu ou.

Muschi de vita la gratar cu legume si orez

Muschi de vita la gratar cu legume si orez

Muschi de vita la gratar cu legume si orez

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Ce bine arata muschiul de vita 🙂

  2. Moaaaaama, ce-mi ploua in gura dupa vita asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.