Reteta zilei: Muschi de porc umplut cu bacon

Printeaza

Muschi de porc umplut cu bacon din: bacon, crema de branza, ardei iute, boia, muschi de porc, zahar brun, sare, piper.

Poate te intereseaza si Muschi de porc cu sos de caise si mustar

Muschi_de_porc_umplut_cu_bacon_04

Ingrediente:

  • bacon feliat
  • 180gr cremă de brânză
  • 1 ardei iute, cuburi
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 2 muschi de porc, aproximativ 1 1/2 kg
  • 2 linguri zahar brun
  • 2 lingurite de sare
  • 1/2 linguriță piper negru

 

 

Mod de preparare:

Gatiti bacon la foc mediu timp de aproximativ 5-6 minute.

Transferati pe prosoape de hârtie.

Într-un bol mediu, combinati crema de brânză, ardei iute și boia de ardei.

Muschi_de_porc_umplut_cu_bacon

Răspânditi jumătate din amestecul de brânză în mod egal pe jumătatea de jos a dreptunghiului.

Maruntiti jumătate din bacon si adaugati peste branza.

Repetați cu mușchiul rămas.

Rulati usor si legati cu sfoara.

Muschi_de_porc_umplut_cu_bacon_02

Într-un castron mic, combinati zahăr, sare și piper.

Frecați muschiul umplut cu acest amestec.

Se incalzeste gratarul la foc mare, aproximativ 10 minute.

Ungeti gratarul cu ulei si adaugati muschiul umplut.

Muschi_de_porc_umplut_cu_bacon_03

Gatiti aproximativ 30-35 de minute, se rotește la jumatatea timpului.

Se transferă carnea pe un tocator, acoeriti cu folie și lăsa să se odihnească timp de 5 minute.

Scoateți sfoara și feliati, apoi serviti.

Muschi_de_porc_umplut_cu_bacon_05

Muschi de porc umplut cu bacon

Muschi_de_porc_umplut_cu_bacon_05

 

Pofta buna!

 


poate iti place si:

Muschi de porc umplut cu spanac si branza

Muschi de porc umplut cu spanac si branza din: 1 kg muşchi de porc, 1 căpăţână de usturoi, 2 cepe, 150 ml vin alb sec, 2 ardei graşi coloraţi, 250 g spanac din borcan, 100 g brânză feta, 250 g bacon, 2 foi mari de dafin, sare, piper, ulei de măsline, cimbrişor, rucola. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 1 căpăţână de usturoi 2 cepe 150 ml vin alb […]

Muschi de porc umplut cu mozzarella si busuioc

Muschi de porc umplut cu mozzarella si busuioc din: muşchi file de porc, bacon, rosii uscate, ulei, sunca bine uscata, mozzarella, busuioc, oregano, usturoi. Ingrediente:  800 g muşchi file de porc  10-12 felii bacon  6 roşii uscate  3 linguri ulei  2-3 felii şuncă bine uscată  o bilă mare mozzarella  busuioc  oregano  un căţel usturoi Mod de […]

 

Muschi de porc umplut cu legume

Muschi de porc umplut cu legume din: muschi de porc, varza, ciuperci, vin alb, usturoi, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 500 g muschi de porc 1 jumatate de varza proaspata 250 g ciuperci 1 pahar de vin alb 4 catei de usturoi 1 ceapa sare piper   Mod de preparare: De cu seară, condimentezi muşchiul de […]

 

Muşchi de porc umplut cu gorgonzola

Muschi de porc umplut

Muschi de porc umplut din: muschi de porc, carne macra, ou, usturoi, vin alb, supa de carne, foi de dafin, ulei de masline, rozmarin, maghiran, cimbru, sare, piper, mere si ierburi aromate. Ingrediente:  1 kg muschi de porc 250 g carne macra tocata 1 ou 3 catei de usturoi 150 ml vin alb sec 200 […]

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata! Bravo!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.