Reteta zilei: Muschi de porc la capac cu ceapa caramelizata

Printeaza

Muschi de porc la capac cu ceapa caramelizata din: muschi de porc, rozmarin, usturoi, condimente, piper, ulei de masline, supa de vita, otet balsamic, ceapa rosie.

Muschi_de_porc_la_capac_cu_ceapa_caramelizata_07

Muschi de porc la capac cu ceapa caramelizata

 

Ingrediente:

  • 1 buc muschi de porc
  • 2 lingurite mix de rozmarin si usturoi
  • 1 lingurita condimente pentru carne de porc, dupa preferinta
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 cana supa de vita
  • 1/2 ceasca otet balsamic
  • 3-4 cepe rosii, feliate

 

Mod de preparare:

Amestecati impreuna condimentele, apoi frecati bucata de muschi pe toate partile. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu si gatiti muschiul de porc pe toate partile, aproximativ 8-10 minute. Transferati intr-o cratita, adaugati supa de vita, gatiti pana lichidul se reduce la jumatate.

Muschi_de_porc_la_capac_cu_ceapa_caramelizata_03

Se scoate carnea, se strecoara lichidul, se adauga din nou in tigaie impreuna cu otetul balsamic si se gateste aproximativ 5 minute. Se adauga carnea inapoi in cratita, se acopera si se gateste aproximativ 2 ore.

Muschi_de_porc_la_capac_cu_ceapa_caramelizata_05

Incorporati ceapa si mai gatiti aproximativ 30 de minute. Feliati muschiul de porc si serviti cu ceapa caramelizata si sos.

Muschi_de_porc_la_capac_cu_ceapa_caramelizata_06

Muschi de porc la capac cu ceapa caramelizata

Muschi_de_porc_la_capac_cu_ceapa_caramelizata_08

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.