Reteta zilei: Muschi de porc invelit in bacon cu rozmarin

Printeaza

Muschi de porc invelit in bacon cu rozmarin din: muschi de porc, otet balsamic, ulei de masline, rozmarin, cimbru, condimente, piper, usturoi, bacon.

Muschi de porc invelit in bacon cu rozmarin

Muschi de porc invelit in bacon cu rozmarin

Ingrediente: 

  • 2 kg muschi de porc
  • 3 linguri otet balsamic
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 6 crengute de rozmarin proaspat
  • 6 crengute de cimbru proaspat
  • 2 linguri condimente de friptură
  • 1 linguriță piper negru proaspat macinat
  • 6 catei de usturoi zdrobit
  • 6 felii de bacon

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200 °. Ungeti carnea de porc cu oțet balsamic și ulei de măsline.

Muschi de porc invelit in bacon cu rozmarin
Crestati carnea din loc in loc si umpleti cu usturoi zdrobit.

Muschi de porc invelit in bacon cu rozmarin

Amestecati impreuna condimentele si ungeti carnea pe toate partile.

Muschi de porc invelit in bacon cu rozmarin
Imbracati in bacon si dati la cuptor 40-45 minute.

Muschi de porc invelit in bacon cu rozmarin
Serviti cald.

Muschi de porc invelit in bacon cu rozmarin

Muschi de porc invelit in bacon cu rozmarin

Muschi de porc invelit in bacon cu rozmarin

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Ioana Anghelache

    Ce bine arata, o sa incerc si eu reteta asta!

  2. Imi place, chiar imi place muschiuletul de porc 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.