Reteta zilei: Musaca de pui

Printeaza

O reteta de musaca de pui din: piept de pui, cartofi, ceapa rosie, morcovi, ardei, smantana, oua, patrunjel, sare si piper.

Musaca de pui

Ingrediente:

  • 800g piept de pui
  • 7-8 cartofi
  • 3 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 200g smantana
  • 3 oua
  • patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curata cartofii si se pun la fiert. Ceapa, ardeii si morcovii se spala, se curata si se toaca marunt. Pieptul de pui se taie in bucati mici.

Musaca_de_pui_03

Legumele si carnea se calesc intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei. Nu uitati sa condimentati compozitia.

Musaca_de_pui_08

Dupa ce cartofii s-au fiert, se taie rondele si intr-o tava stropita cu ulei se pune un strat de cartofi. Urmatorul strat va fi din carne si  legume, dupa care se mai pune un strat de cartofi rondele.

Musaca_de_pui_10

Patrunjelul se toaca marunt, se amesteca bine cu smantana si se toarna peste cartofi.

Musaca_de_pui_11

Ouale se bat cu furculita, se pun peste  smantana si se intind  cu o lingura.

Musaca_de_pui_12

Se introduce musacaua la cuptor pentru 30 minute verificand din cand in cand daca s-a rumenit.

Musaca_de_pui_14

Musaca de pui

 

 

Musaca de pui

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • musaca de pui

3 comentarii

  1. Vaaaai, cum arata musacaua asta

  2. ce-as manca niste musaca de pui 🙂

  3. Arata foarte bine musacaua

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.