Reteta zilei: Mousse de palmier

Printeaza

O reteta de mousse de palmier din: palmier, crema de branza, apa de palmier, maioneza, gelatina, ardei copt, sare si piper.

Mousse de palmier

Ingrediente:

  • 400g palmier
  • 150g crema de branza
  • 150ml apa de palmier
  • 5 linguri maioneza
  • 10g gelatina
  • ardei copt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un blender se marunteste palmierul, se adauga putina apa daca este nevoie. Gelatina se amesteca bine cu 10 linguri  apa de palmier si se pune pe  bain marie pana se dizolva.

Mousse_de_palmier

Intr-un castron, palmierul maruntit se amesteca bine cu maioneza, crema de branza si cu apa de palmier ramasa. Se include gelatina si se  condimenteaza. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna jumatate din compozitie, se pun fasii de ardei copt si se acopera cu restul compozitiei.

Mousse_de_palmier_05

Se tine la frigider cel putin doua ore inainte de servire.

Mousse_de_palmier_07

Mousse de palmier

 

Mousse de palmier

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Interesanta reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.