Escalop de pui cu morcovi din: piept de pui, vin, telina, dafin, morcovi, rosii, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 400 ml supă de pui 100 ml vin alb 1 tijă de ţelină, tăiată mărunt 1 legătură de pătrunjel 1 frunză de dafin 4 piepţi de pui, fără piele şi os 1 mână de morcovi baby curăţaţi […]
Reteta zilei: Morcovi copti cu topping de sos pesto si crema de branza
PrinteazaMorcovi copti cu topping de sos pesto si crema de branza din: morcovi, ulei de masline, sare, piper, sos pesto, crema de branza, miere.
Ingrediente:
- 1 kg morcovi, feliati pe lungime
- 1-2 linguri ulei de măsline
- ½ lingurita sare
- 1 vârf de cuțit de piper
- 4 lingurite sos pesto
- 4 linguri crema de branza
- 2 lingurite de miere
Mod de preparare:
Pregatiti morcovii.
Incalziti cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati hartie de copt.
Asezati morcovii in tava și se stropesc cu ulei de masline si se presara cu sare si piper.
Coaceți timp de 15-20 de minute. Scoateți din cuptor si transferati in farfurii.
In fiecare farfurie adaugati cate 1 lingurita sos pesto si cate 1 lingura crema de branza.
Garnisiti cu cate o jumatate de lingurita de miere si serviti.
Morcovi copti cu topping de sos pesto si crema de branza
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpe de pui la cuptor cu morcovi
Pulpe de pui la cuptor cu morcovi din: pulpe de pui, morcovi, ceapa, ulei, caju, frunze de coriandru, miere, sos de ardei iute, coaja de portocala, lime, otet, piure de rosii, ghimbir. Ingrediente: 8 pulpe de pui 300-400 g de morcovi tineri 2 cepe, taiate in rondele groase 1 linguri ulei de floarea soarelui 50 g […]
Pofta buna!
Imi plac mult
Am sa incerc,pare grozav!