Reteta zilei: Linguine cu spanac si anghinare
PrinteazaLinguine cu spanac si anghinare din: unt, usturoi, supa de pui, lapte, sare, piper, linguine, spanac, anghinare, parmezan.

si lasati sa fiarba la foc mic 12 minute, amestecand la fiecare 3-4 minute.
Ingrediente:
- 2 linguri unt
- 2 catei de usturoi
- 1.5 cesti supa de pui
- 1.5 cesti lapte
- ¼ linguriță de sare
- piper proaspăt macinat
- 240gr linguine
- 120gr spanac
- 1 cutie inimi de anghinare
- ¼ cană parmezan ras
Mod de preparare:
Tocati usturoiul si adăugați-l intr-o tigaie adâncă cu unt. Gatiti usturoi timp de un minut sau două.
Adaugati supa de pui, lapte, sare, piper și pastele. acoperiti cu un capac.
Lasati sa fiarba la foc mic 12 minute, amestecand la fiecare 3-4 minute.
Intre timp maruntiti anghinarele.
Opriti focul si incorporati spanacul,.
Amestecati, apoi incorporati anghinarele.
Se presara 2 linguri de parmezan ras, apoi se amestecă ușor.
Garnisiti cu inca 2 linguri de parmezan, apoi serviti.
Linguine cu spanac si anghinare
Pofta buna!